El govern municipal suspèn a darrera hora la reunió amb la Plataforma

La reunió prevista pel passat dilluns a la tarda, entre la Plataforma Soterrament FGC ARA i el regidor d’urbanisme, Sr Josep Ayuso, ha estat suspesa moments abans de realitzar-la, de manera unilateral pel regidor i sense donar cap tipus de raonament de la suspensió, i sense donar tampoc data per una nova reunió.

Des de la Plataforma considerem un menyspreu cap els veïns i veïnes el tracte rebut per part del regidor d’urbanisme, més en un moment en que les incerteses sobre el futur de les obres generen cada dia més preocupació.
Els temes que s’havien de tractar en l’esmentada reunió eren sobre el procés per aconseguir les plusvàlues de requalificacions urbanístiques per a finançar el soterrament fins Can Feu; l’existència de partida pressupostària que garanteixi la finalització de les obres de tot el soterrament dels FGC i els motius que preveuen tancar durant 2 anys la Rambla Iberia. Temes sobre els quals plana la més absoluta manca d’informació i de concreció.
Des de la Plataforma Soterrament FGC ARA lamentem que el govern municipal no encapçali les justa reivindicació dels veïns i veïnes i de tota la ciutat a favor del soterrament fins Can Feu, però encara lamentem més que defugi de donar la informació que ens mereixem. Per aquest motiu exigim al regidor d’urbanisme que faciliti data de reunió en el termini més breu possible.
Plataforma Soterrament FGC ARA
Sabadell, 11 de febrer de 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s