La Plataforma Soterrament FGC ARA trasllada als grups parlamentaris el procés a favor del soterrament i la prioritat del seu finançament

IMG_5578

Comunicat de premsa

En les darreres setmanes La Plataforma Soterrament FGC Ara s’ha reunit amb els diferents grups parlamentaris del nou Parlament de Catalunya. Les trobades han tingut com a finalitat traslladar-els-hi tota la informació actualitzada de quin punt es troba el procés a favor del soterrament, després de les nombroses gestions i actuacions dutes a terme en els darrers mesos.

Un dels temes principals tractats és la necessitat de concretar el finançament dels 20 milions d’euros en els Pressupostos de la Generalitat que s’han d’aprovar properament.

Des de la Plataforma valorem de manera molt positiva el resultat de les trobades, ja que tots els grups parlamentaris han compartit la prioritat de realitzar el soterrament fins el castell de Can Feu ara i han manifestat la seva voluntat d’incidir a favor que el seu finançament s’inclogui en el propers Pressupostos de la Generalitat.

Fruit d’aquestes trobades la Plataforma compareixerà en una propera sessió de la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya en defensa del soterrament i del seu finançament. 

Pendents de reunió amb el govern municipal

Per altra banda, la Plataforma  ha sol·licitat al govern municipal una nova reunió amb la finalitat d’obtenir el retorn de diferents temes plantejats en la darrera reunió mantinguda el passat 10 de febrer. Temes com les gestions dutes a terme a favor del finançament;  l’estat de redacció del projecte constructiu; la urbanització de l’espai damunt l’estació de Can Feu-Gràcia, etc.

Un dels punts més importants a tractar però, és l’incompliment de l’acord adoptat en la Comissió Tècnica pel soterrament celebrada el passat 3 de desembre d’elaborar un Document de conclusions del treball fet per la comissió i el seu trasllat a l’aprovació del Ple municipal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s