La Plataforma Soterrament FGC ARA demana rigor en la data de posada en servei del perllongament dels FGC a Sabadell

Josep Rull

Josep Rull (imatge: Nació Sabadell)

Comunicat de premsa 

La Plataforma reclama la convocatòria urgent de la Comissió de seguiment

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha fet públic recentment que el perllongament dels FGC fins a Ca n’Oriac entraria en servei el 2017. Sense especificar però si aquesta data seria a principis o a finals de l’any vinent.

Des de la Plataforma Soterrament FGC demanem més rigor en l’anunci de la finalització de les obres i de quina serà la data concreta de posada en servei de la nova línia, més si tenim en consideració que, segons tots els indicis, encara no han estat adjudicades les obres d’arquitectura i instal·lacions de l’estació de Ca n’Oriac, tal i com consta en la informació de l’òrgan de contractació Infraestructures de la Generalitat de Catalunya SAU. Unes obres que tenen un termini d’execució de més d’un any.

Per aquests motius demanem una informació realista i concreta sobre l’estat de les obres i la data de posada en servei del perllongament. En aquest sentit reclamem la convocatòria urgent de la Comissió de seguiment de les obres. Un teòric òrgan d’informació i de participació de l’evolució de les obres, però que lamentablement no s’ha convocat des de fa més d’un any, en concret des del mes de desembre de 2014.

Per altra banda lamentem que en les seves declaracions públiques el conseller Josep Rull, no faci cap referència al compromís de la Generalitat de soterrar els FGC fins el castell de Can Feu.

Finalment, esmentar que la Plataforma Soterrament FGC Ara ha sol·licitat una trobada amb el conseller Josep Rull amb la finalitat de traslladar-li l’estat en què es troba el procés pel soterrament fins el castell de Can Feu i la necessitat de concretar el seu finançament. Una trobada que, si bé encara no hi ha data fixada, confiem que sigui ben aviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s