Comunicat de premsa: 25.06.2014 – Una Taula d’entitats per assolir el soterrament dels FGC ara

La Plataforma Soterrament FGC ARA defensarà una Taula d’entitats el màxim de representativa i que tingui com a única finalitat assolir el soterrament dels FGC fins Can Feu ara

FGC Deixarem perdre l'oportunitat.pptx

Demà, dijous 26 de juny, es constituirà, a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach, la Taula d’entitats per estudiar solucions i propostes a favor del soterrament dels FGC fins el castell de Can Feu. Cal recordar que la creació d’aquesta taula va ser una proposta de la Plataforma, que va fer pública al presentar el Manifest a favor del soterrament en l’acte organitzat el passat 15 de maig.

La Plataforma Soterrament FGC ARA assistirà a la Taula convençuda que es tracta d’una oportunitat per treballar des de diferents àmbits ciutadans i sumar esforços per aconseguir el soterrament dels FGC fins el castell de Can Feu ara, dins de la programació de les obres actualment en curs. Una oportunitat que, de perdre’s, significaria l’adéu definitiu al soterrament.

La Plataforma també considera que la composició d’aquesta taula ha de ser el màxim de representativa i inclusiva possible i que en formin part totes aquelles organitzacions i entitats sabadellenques que estiguin de manera decidida a favor del soterrament fins el castell de Can Feu ara.

En definitiva, confiem que govern municipal, organitzacions polítiques i entitats participants en la Taula, responguin a les expectatives generades a la ciutat a favor del soterrament i treballin de manera complementària pel mateix objectiu, que és aconseguir que la Generalitat de Catalunya compleixi el seu compromís amb la ciutat i assumeixi el soterrament dels FGC fins Can Feu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s