Comunicat de premsa: 17.06.2014 – La Plataforma vol que s’aturin les obres dels FGC a Gràcia

La Plataforma Soterrament FGC ARA ha sol·licitat al conseller Santi Vila que aturi les obres de perllongament dels FGC

 Aquesta mesura és la única garantia per fer realitat el soterrament fins Can Feu

140709 05

Enllaç amb l’escrit adreçat al conseller Santi Vila:

140610 Escrit a Santi Vila

La Plataforma Soterrament FGC ARA no pensa acceptar més enganys i més falses promeses sobre el soterrament fins el castell de Can Feu, ni de la Generalitat de Catalunya ni del govern municipal. Tampoc pensa acceptar que les dilacions per trobar un hipotètic finançament a partir d’un conveni inviable serveixin únicament d’excusa premeditada per no fer l’obra. Un conveni que defensen CiU i PSC i que durant dos anys des de la seva signatura han estat incapaços d’avançar ni el més mínim aspecte d’aquest conveni.

Tampoc es pensa acceptar que l’Estudi informatiu posat a informació pública, i ara en fase de resolució d’al·legacions, acabi convertint-se en un nou instrument de dilació per concretar el finançament i executar el tram de 400 metres pendents fins el castell de Can Feu.

En definitiva, la Plataforma no pensa consentir que mentre es cerquen possibles solucions tècniques i de finançament del soterrament, finalitzin les obres de perllongament actualment en curs i es posi en servei el nou traçat del ferrocarril, fet que representaria l’adéu definitiu al soterrament fins Can Feu.

Per aquest motiu des de la Plataforma s’ha adreçat un escrit al Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila i Vicente, sol·licitant-li l’aturada temporal de les obres de perllongament fins que no s’hagin resolt les al·legacions al projecte de perllongament Gràcia – Can Feu i trobat les solucions tècniques i financeres que garanteixin el soterrament ara, dins de la programació de les obres en curs, com a complement de les mateixes.

Des de la Plataforma Soterrament FGC ARA entenem aquesta mesura cautelar com a única garantia perquè el soterrament fins el castell de Can Feu sigui realitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s