Comunicat de premsa: 22.05.2014 – Prou censura a les reivindicacions dels veïns

La Plataforma Soterrament FGC ARA demana al govern municipal que deixi de censurar la reivindicació del soterrament

Lamenta que el regidor de Via pública Cristian Sánchez prioritzi l’esborrar pintades reivindicatives enlloc de prioritzar la neteja viària

  IMG_3275IMG_3277

140522 Esborrant al Passeig

Les pintades que els veïns i veïnes de Gràcia i Can Feu realitzen a les tanques de l’obra dels FGC, reivindicant el soterrament de les vies fins Can Feu, desapareixen a l’instant per ordres concretes del regidor de via pública Cristian Sánchez, el qual ha donat instruccions a l’empresa concessionària de la neteja viària, SMATSA, perquè tinguin com a prioritat esborrar-les.

Cal tenir present que les pintades que els veïns i veïnes puguin realitzar les efectuen únicament a les tanques de l’obra i per tant es tracta d’un àmbit que és responsabilitat de l’empresa constructora i no de Via pública.

Aquesta celeritat per esborrar les reivindicacions veïnals contrasta amb el fet que altres pintades que no tenen un contingut reivindicatiu, duren setmanes i setmanes. Una celeritat que respon únicament a una voluntat del regidor Cristian Sánchez, i del govern municipal del PSC, de censurar tota reivindicació a favor del soterrament dels FGC.

Des de la Plataforma lamentem que el govern municipal enlloc de dedicar més mitjans i recursos públics a la neteja dels carrers i places de la ciutat els dediqui a la censura política.

La Plataforma Soterrament FGC ARA demana al govern municipal que, enlloc de censurar una reivindicació de tota la ciutat, com és el soterrament de les vies fins Can Feu ara, l’encapçali, tal i com correspondria a un govern que veritablement actués a favor d’aquest projecte i en benefici dels interessos de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s