Nota de premsa – La Plataforma es reunirà novament amb la Generalitat. El govern municipal continua menystenint els veïns

Des de la seva creació, el passat 25 de novembre, la Plataforma Soterrament FGC ARA ha realitzat nombroses activitats adreçades a fer realitat el soterrament dels FGC ara, conscients que no podem perdre l’oportunitat històrica de fer-lo dins de l’actual projecte en execució, amb la finalitat de millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes de Can Feu i de Gràcia, però que també comportaria una important millora pel conjunt de la ciutat. Actes informatius, informació als veïns, trobades amb entitats, propostes al Ple municipal, visualització de la reivindicació, participació al programa Els Matins de TV3, reunió amb els grups parlamentaris, etc… han estat algunes de les activitats dutes a terme.

El proper dimecres 5 de març, La Plataforma es reunirà amb els Grups parlamentaris

El passat 16 de gener la Plataforma es va reunir amb els representants de tots els grups parlamentaris als qui se’ls hi va transmetre la inquietud pel fet que la Generalitat es desentengui del compromís de fer el soterrament fins Can Feu i se’ls hi reclamà trobar solucions per fer-lo ara.

Com a continuació d’aquella trobada, el proper 5 de març, la Plataforma es tornarà a reunir amb tots els grups parlamentaris i els responsables de la direcció general d’infraestructures terrestres de la Generalitat per a poder avançar en l’objectiu d’assolir el soterrament ara.

El govern municipal es desentén del tema i continua menystenint els veïns

Malgrat la importància d’un tema de ciutat com és el soterrament, hem de lamentar i denunciar l’actitud de nul·la receptivitat i d’implicació del govern municipal per assolir-lo.

No tan sols va votar a favor d’una moció de CiU, que bloqueja a la pràctica el soterrament fins Can Feu al confiar el seu finançament a unes hipotètiques plusvàlues urbanístiques, sinó que s’ha desentès de liderar una justa reivindicació en benefici de tota la ciutat i d’exigir a la Generalitat que acompleixi els seus compromisos amb Sabadell.

A aquesta nul·la defensa implicació del govern municipal cal afegir-hi el menyspreu manifest del regidor d’urbanisme, Sr Josep Ayuso, que desprès de suspendre la reunió prevista amb la Plataforma de manera unilateral, avui en dia encara no ha estat capaç de convocar la trobada per una nova data.

La Plataforma, compromesa amb els interessos dels veïns i de la ciutat continuarà treballant amb les entitats i les institucions fins assolir el soterrament dels FGC ara.

Plataforma Soterrament FGC ARA

soterramentara@gmail.com

https://soterramentara.wordpress.com/

Sabadell, 26 de febrer de 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s